led floodlight

Referenties

We hebben voordat wij de led bouwlampen bestelden, wel eventjes getwijfeld. Je hoort soms slechte verhalen over het kopen via een webshop en de prijs van de 50W beveiligingslampen was erg voordelig. Omdat de prijs zo veel lager lag dan bij onze andere leverancier ga je twijfelen over de kwaliteit. Omdat de lampen kosteloos retour konden worden gestuurd, hebben wij deze toch besteld. Wij gebruiken deze lampen op de bouw en daar zijn wij heel erg tevreden over. Deze lampen worden op masten tot 6 meter hoog geplaatst en dan wil je niet dat deze vervangen moeten worden, omdat ze defect zijn. We moeten er dan met een hoogwerker bij en daar zijn uiteraard ook hoge kosten aan verbonden. Gelukkig hebben de lampen een lange levensduur en hoeven deze pas over enkele jaren vervangen te worden. Het groene licht van de lampen is prettig voor de omgeving en voor beveiligingscamera’s.
Voor het verlichten van het depot van een grote pakketvervoerder ben ik op zoek gegaan naar betaalbare terreinverlichting. Het moest betaalbaar zijn, omdat het depot binnenkort gaat verhuizen naar een nieuwe locatie. Led verlichting is uiteraard duurder dan de traditionele verlichting en daarom waren veel producten niet geschikt voor deze situatie, omdat zij zichzelf in zo’n korte tijd niet terugverdienen. De 200W led bouwlamp van Specilights was dit vanwege zijn interessante prijs gelukkig wel. Ik heb er eerst één besteld om te testen, ik moet mijn klant hier namelijk ook van overtuigen. Gelukkig viel deze direct in de smaak, de hoeveelheid licht is écht boven verwachting. We hebben daarom besloten om meerdere lampen te kopen zodat het hele depot goed verlicht kon worden. Alle ouderwetse TL-verlichting heeft inmiddels plaatsgemaakt voor energiezuinige led verlichting.
Dat hebben wij ook gezien.
Voor het terrein van Wezo ben ik op zoek gegaan naar terreinverlichting. Voorheen maakten wij gebruik van halogeenlampen, maar deze brachten niet altijd het gewenste resultaat. Na een kritisch beraad kwamen wij tot de conclusie dat het tijd werd om over te stappen op led verlichting. Op voorhand was ik sceptisch over deze beslissing, omdat ik toentertijd niet bekend was met de voordelen van led verlichting. Na een zoektocht op het internet kwamen wij uit op de led straatlampen van het merk Specilights. Omdat de lampen op verschillende hoogtes worden gebruikt, hebben wij de keuze gemaakt om gebruik te maken van een 50 watt en 100 watt straatlamp. Na de installatie, die zeer gemakkelijk verliep, konden we de lampen direct in gebruik nemen. Ik heb gemerkt dat deze lampen een veel hogere lichtopbrengst hebben dan onze oude verlichting. Ik zal de lampen zeker aanbevelen. Mede door de goede prijs-kwaliteitsverhouding, maar ook vanwege de eenvoudige installatie.

Bezoek ons

Josink Hofweg 34, 7545 PP, Enschede, The Netherlands

Bel of mail ons

+31 53 573 84 56
info@speclights.nl
Maandag t/m vrijdag 9 – 21 u